Tomtop vásárlási útmutató
Megmutatjuk lépésről lépésre, hogy hogyan rendelj a TomTop webáruházból!

A TomTop egy ismert kínai webáruház, és bár nem az övék a legnagyobb kínálat, de vannak olyan termékkategóriák, amelyekben nagy választékot és kiváló árakat nyújtanak, ráadásul remek akcióik szoktak lenni. Nézzünk hogyan kell rendelni tőlük!

 

A webshopot itt találod:

 

1. Regisztráció

Ha még nincs tomtopos fiókod, akkor mindenképpen a regosztrációval érdemes kezdeni, ugyanis enélkül nem lehet vásárolni a weboldalon. Ehhez vidd az egeret a Sign In fölé, majd kattints a Join Free gombra.

A regisztrációs oldalon adjuk meg az email címünket, egy választott jelszót kétszer (legalább 6 karakter), írjuk be a képen szereplő biztonsági kódot, majd jelöljük legalább a felső négyzetet. Ha ez megvan, kattintsunk a Create My Account gombra.

A regisztrációról kapunk egy megerősítő emailt a megadott címünkre, ezt nyissuk meg, majd keressük meg benne az aktiváló linket, és kattintsunk rá. Ha ez megtörtént, akkor befejeződött a regisztráció, indulhat a vásárlás.

2. Termék kiválasztás

A Tomtop főoldalán érdemes indulni, keressük ki a megvásárolni kívánt terméket. Mi most példaképpen egy E-Ink kijelzős Xiaomi hőmérséklet és páratartalom mérőt fogunk megrendelni- A terméklap így néz ki:

A vásárláshoz kattintsunk a Buy Now gombra (ha több terméket szeretnénk venni, akkor pedig adjuk őket a kosárhoz az Add To Cart gombbal).

3. Rendelés

Első alkalommal meg kell adnunk a postázási címünket, amit utána elment a rendeszer. A kitöltésben segít az alábbi példa:

Az adatainkat ékezet nélkül adjuk meg, majd kattintsunk a Save and ship to this address gombra a cím mentéséhez.

A rendelési oldalon válasszuk ki a szállítási módot (Shipping Method) és a fizetési módot (Payment Methods). Fizetni mindig PayPallal érdemes, mert ez védelmet nyújt. Ha nem érkezik meg a csomag, vagy hibás terméket kapsz, akkor indíthatsz vitát, és szinte biztosan visszakapod a pénzed.

A rendelés leadásához kattints a Place Your Order gombra.

4. Fizetés

Lépjünk be a paypalos fiókunkkal (Log In).

Ezután a fizetési oldalra jutunk, itt ellenőrizzük az árat, hogy tényleg annyi lesz-e levonva a számlánkról, amennyire számítottunk, majd a Fizetés most gombra kattintva tudjuk véglegesíteni a fizetést.

Sikeres fizetés után egy visszaigazoló ablak fogad minket a vásárlásról. Ezzel kész is vagyunk, megrendeltük a terméket, lehet várni a postást. :)